Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Песна 53 — Да соработуваме во единство

Пеј ја оваа песна и забележи колку се сакаат Божјите слуги низ целиот свет.

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Најди ги разликите: За време на конгрес

Спореди ги сликите. Што ќе ти помогне да ја следиш внимателно програмата на состаноците и собирите?