Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Поука 3: Моли се секој ден

Пеј заедно со Софија за тоа колку е важно да му се молиме на Јехова секој ден.

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

За што можеш да го молиш Јехова денес?

Напиши или нацртај за кои работи сакаш да го молиш Јехова.

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Моли се секој ден (ноти и текст)

Преземи ги или отпечати ги нотите и текстот од оваа песна. Дечињата брзо ќе ја научат и ќе уживаат во неа.