Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Поука 13: Јехова ќе ти помогне да бидеш храбар

Дали некогаш ти било страв да зборуваш за Јехова? Како Јехова може да ти помогне да бидеш храбар?

 

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Како ќе ти помогне Јехова да бидеш храбар?

Јехова ќе ти помогне да бидеш храбар како малата Израелка.