Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Поука 7: Давај, и среќен ќе си ти

Како можеш да бидеш среќен како Кире?

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Давај, и среќен ќе си ти (ноти и текст)

Научи ја напамет оваа песна, а потоа пушти ја и пеј и ти.