Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Учиме низ слики

Сонот на пекарот

Преземи ја оваа слика, обој ја и најди ги трите разлики меѓу двата цртежа.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Давид се борел во името на Бог

Помогни му на детето да разбере што значи Божјето име.

Давид е храбар иако нема многу оружје

Спој ги ликовите со предметите што одговараат на нив.

Ана му помогнала на Самоил да му служи на Јехова

Оваа активност им помага на децата од 3 до 6 години да запамтат каков подарок му носела Ана на Самоил секоја година.