Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

ШТО УЧАМ ОД БИБЛИЈАТА

ШТО УЧАМ ОД БИБЛИЈАТА

Тројцата Евреи

Поучи го детето во врска со трите момчиња кои му останале послушни на Бог.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Бебето Исус

Поучи го своето дете за раѓањето на Исус.

Да си играш или да бидеш мирен

Оваа римувана песничка ќе ти помогне да го поучиш своето дете дека во салата не треба да трча и да си игра.

Можам да гледам!

Со помош на оваа песничка поучи го твоето дете за едно познато чудо што го направил Исус.