Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Што учам од Библијата

Покажувај добрина

Овие поуки од Библијата се наменети за деца до 3 години. Преземи ја оваа статија за да ја прочиташ со своето дете.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Тројцата Евреи

Помогни му на детето на разбере зошто Седрах, Мисах и Авденаго одбиле да му се поклонат на кипот на царот.

Бебето Исус

Поучи го своето дете за раѓањето на Исус.

Да си играш или да бидеш мирен

Оваа римувана песничка ќе ти помогне да го поучиш своето дете дека во салата не треба да трча и да си игра.