Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

ШТО УЧАМ ОД БИБЛИЈАТА

Погледни го небото!

Прочитај ја оваа песничка со твоето дете и заедно разгледајте ги сликите.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Тројцата Евреи

Помогни му на детето на разбере зошто Седрах, Мисах и Авденаго одбиле да му се поклонат на кипот на царот.

Бебето Исус

Поучи го своето дете за раѓањето на Исус.

Да си играш или да бидеш мирен

Оваа римувана песничка ќе ти помогне да го поучиш своето дете дека во салата не треба да трча и да си игра.