Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

ШТО УЧАМ ОД БИБЛИЈАТА

ШТО УЧАМ ОД БИБЛИЈАТА

Бебето Исус

Помогни им на своите деца да научат нешто за раѓањето на Исус.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Тројцата Евреи

Помогни му на детето на разбере зошто Седрах, Мисах и Авденаго одбиле да му се поклонат на кипот на царот.

Да си играш или да бидеш мирен

Оваа римувана песничка ќе ти помогне да го поучиш своето дете дека во салата не треба да трча и да си игра.

Можам да гледам!

Со помош на оваа песничка поучи го твоето дете за едно познато чудо што го направил Исус.