Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

ПРОЕКТИ ЗА СЕМЕЈНАТА ВЕЧЕР

ПРОЕКТИ ЗА СЕМЕЈНАТА ВЕЧЕР

Како да бидеме храбри

1. САМОИЛОВА 17

Упатство за родителите: Со помош на овие проекти проучувајте ја Библијата како семејство.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Како нѐ зајакнува Јехова

На семејната вечер користи ги овие проекти заедно со Библискиот стрип за Гедеон.

Како да избереме да му служиме на Јехова

Со помош на овие упатства ќе можеш да ги поучиш своите деца како со радост да му служат на Јехова.

Израелците прават златно теле

Одбери некои од семејните проекти темелени на библискиот стрип.