Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

ПРОЕКТИ ЗА СЕМЕЈНАТА ВЕЧЕР

Јехова ги спасува Израелците

2. МОЈСЕЕВА 13:17—15:21

Упатство за родителите: Со помош на овие проекти проучувајте ја Библијата како семејство.

ПРОЕКТИ ЗА СЕМЕЈНАТА ВЕЧЕР

Јехова ги спасува Израелците

2. МОЈСЕЕВА 13:17—15:21

Упатство за родителите: Со помош на овие проекти проучувајте ја Библијата како семејство.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Како да бидеме храбри

Помогни му на детето да научи што ни дава вистинска храброст.

Како нѐ зајакнува Јехова

На семејната вечер користи ги овие проекти заедно со Библискиот стрип за Гедеон.

Како да избереме да му служиме на Јехова

Со помош на овие упатства ќе можеш да ги поучиш своите деца како со радост да му служат на Јехова.