Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Семејството на Мојсеј

Преземи го овој документ и научи повеќе за семејството на Мојсеј.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Пееме песна за храброста

Научи ја напамет оваа песна за храброста, а потоа пејте ја заедно со твоето семејство.

Кого ќе го охрабриш ти?

Оваа активност им помага на децата од 8 до 12 години да направат план како да охрабрат некого.

Зајакнати од нашите браќа и сестри

Покажи им на твоите деца како можеме да си помагаме едни на други.