Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Научи повеќе

Семејната лоза на Лот

Преземи го овој проект и дознај нешто повеќе за семејната лоза на Лот, внукот на Авраам.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Пееме песна за храброста

Научи ја напамет оваа песна за храброста, а потоа пејте ја заедно со твоето семејство.

Кого ќе го охрабриш ти?

Оваа активност им помага на децата од 8 до 12 години да направат план како да охрабрат некого.

Зајакнати од нашите браќа и сестри

Покажи им на твоите деца како можеме да си помагаме едни на други.