Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Пееме песна за храброста

Научи да ја пееш оваа песна која ќе ти помогне да бидеш храбар.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Кого ќе го охрабриш ти?

Оваа активност им помага на децата од 8 до 12 години да направат план како да охрабрат некого.

Зајакнати од нашите браќа и сестри

Покажи им на твоите деца како можеме да си помагаме едни на други.

Семејството на Мојсеј

Семејството на Мојсеј верно му служело на Јехова. Дознај како се викале некои негови роднини.