Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

За што можеш да го молиш Јехова денес?

Како можеш да го молиш Јехова за нешто ново секој ден?

 

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Моли се секој ден

Оваа песничка ги учи децата кога и каде можат да му се молат на Јехова. Видеоклипот може да се преземе.

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Моли се секој ден (ноти и текст)

Преземи ги или отпечати ги нотите и текстот од оваа песна. Дечињата брзо ќе ја научат и ќе уживаат во неа.