Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Која книга ја чита Кире?

Преземи го цртежот за боење. Која книга ја чита Кире? Што научил тој од неа?

 

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Не е добро да се краде

Што мисли Бог за крадењето? Прочитај 2. Мојсеева 20:15. Гледај го филмот и учи заедно со Кире.