Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Научи ги напамет библиските книги (Дел 2)

Обиди се да ги научиш напамет библиските книги. Ајде да ги научиме останатите книги од Хебрејските списи.

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Научи ги напамет библиските книги (Дел 1)

Научи ги напамет библиските книги од 1. Мојсеева до Исаија.

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Научи ги напамет библиските книги (Дел 2)

Научи ги напамет библиските книги од Еремија до Малахија.