Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Давај, и среќен ќе си ти (ноти и текст)

Преземи ги нотите и текстот од оваа песна и пеј ја заедно со твоите другарчиња. Во неа се зборува за среќата.

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Давај, и среќен ќе си ти

Можеш да им даваш на другите најразлични нешта. Што можеш да дадеш ти?