Префрли се на текстот

Биди понизен

Биди понизен

Како гледа Јехова на оние што се понизни? Ајде да дознаеме.

Можеби ќе те интересира и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Биди понизен

Кире учи да биде понизен.