Префрли се на текстот

Поука 4: Не е добро да се краде

Поука 4: Не е добро да се краде

Кире сака да земе нешто што не е негово. Што ќе му помогне да постапи исправно?

Можеби ќе те интересира и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Која книга ја чита Кире?

Гледај го цртаниот „Не е добро да се краде“. Потоа отпечати го овој проект и обој го.