Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Поука 14: Подготви коментар

Зошто е важно да подготвуваш коментари за на состанок? Како можеш да го правиш тоа?

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Можеш ли да си подготвиш коментар?

Што му помогна на Кире да запамти што ќе каже?