Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Поука 28: Победи го лошото со добро

Што да правиш кога некој се однесува лошо со тебе?

 

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА — УЧИ НИЗ ИГРА

Победи го лошото со добро

Кога другите ќе бидат лоши со нас, како да постапиме?