Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Библиски стрипови

Оживеј си ги библиските настани додека го читаш секој библиски стрип. Можеш да ги читаш на електронски уред или да ги отпечатиш. Потоа, како семејство, разговарајте за практичните поуки од извештајот така што ќе одговорите на прашањата поставени на крајот од приказната.