Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Картички со библиски ликови

Исус Навин

Преземи ја оваа картичка и дознај нешто повеќе за Исус Навин. Исечи, превиткај и сочувај.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Библиска картичка: цар Саул

Кога Саул почнал да владее како прв цар на Израел, бил понизен.

Библиска картичка: Ана

Бог ѝ одговорил на нејзината молитва да добие син.

Библиска картичка: Кореј

Од неговите грешки можеме да извлечеме важна поука.