Префрли се на текстот

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Кој го рекол ова? (1. Мојсеева 41-50)

Преземи го овој проект, прочитај ги петте изјави од Библијата и секоја од нив поврзи ја со ликот што ја кажал.