Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Што мисли Бог за порнографијата?

Што мисли Бог за порнографијата?

Многу луѓе — дури и некои што се побожни — сметаат дека порнографијата не е грев во Божји очи. Дали се во право?