Префрли се на текстот

Моника Ричардсон: Лекар зборува за својата вера

Моника Ричардсон: Лекар зборува за својата вера

Моника Ричардсон, која порано верувала дека животот настанал по пат на еволуција, го сменила своето гледиште на темел на она што го дознала од Библијата, како и на нејзиното искуство како лекар.