Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Дали Бог ги слуша сите молитви?

Дали Бог ги слуша сите молитви?

Бог сака сите луѓе, без оглед на нивното потекло, да се зближат со него преку молитва. Но, дали тој ги слуша, односно прифаќа сите молитви?