Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Побарај повеќе совети за семејството

Побарај повеќе совети за семејството

ВО БИБЛИЈАТА СЕ ЗАПИШАНИ НАЈДОБРИТЕ СОВЕТИ за брачните двојки, за родителите и за младите. Нејзините начела можат да ни помогнат да ја подобриме нашата способност за размислување и за расудување (Изреки 1:1-4).

БИБЛИЈАТА ДАВА ОДГОВОР И НА НАЈВАЖНИТЕ ЖИВОТНИ ПРАШАЊА, КАКО ШТО СЕ:

Те поттикнуваме да ги побараш одговорите на овие прашања во Библијата. Гледај го видеоклипот Зошто да ја проучуваш Библијата? Оди на www.jw.org.