Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Во овој број на Разбудете се!

Во овој број на Разбудете се!

Светот е во хаос. Кога-тогаш, сите ќе претрпиме некоја природна катастрофа или ќе се соочиме со проблеми предизвикани од човек. Што може да ти помогне да опстанеш и покрај сиот хаос во светот? Еве неколку предлози:

1 | Чувај си го здравјето

2 | Мудро ракувај со парите

3 | Остани близок со оние што ги сакаш

4 | Не губи надеж