Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Брз пристап до нашата интернет-страница!

Брз пристап до нашата интернет-страница!

Почнувајќи од овој број, во Разбудете се! ќе има QR кодови (QR e кратенка за „quick response“). Што е QR код? Тоа е посебен дводимензионален код што ти овозможува брз пристап до нашата интернет-страница. Сѐ што ти треба е смартфон или таблет што има камера и интернет-пристап.

  1. Преземи апликација што чита QR кодови.

  2. Отвори ја апликацијата.

  3. Скенирај го QR кодот.

Веднаш те води на нашата интернет-страница!