Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Увод

Увод

Во овие тешки времиња кога бракот и семејството се на удар, можно ли е да имаш среќно семејство? Тоа не е толку едноставно. Сепак, на располагање ти стои помош. Иако оваа брошура не претставува сеопфатен прирачник за оние што се во брак, во неа се изнесени библиски начела и практични совети што можат да ти помогнат да имаш среќно семејство.