Радувај му се на животот засекогаш — интерактивен библиски курс

Со оваа книга можеш бесплатно да ја проучуваш Библијата со Јеховините сведоци.

ЛЕКЦИИ

ЛЕКЦИЈА 15

Кој е Исус?

МУЛТИМЕДИЈАЛНИ СОДРЖИНИ

Sorry, there are no terms that match your selection.

Можеби ќе те интересира и...

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Како изгледа библискиот курс што го нудат Јеховините сведоци?

За време на бесплатниот интерактивен библиски курс, можеш да го користиш кој и да било превод на Библијата. На курсот можеш да ги поканиш и членовите на твоето семејство или пријателите.