Радувај му се на животот засекогаш — вовед во библиски курс

Со оваа брошура можеш да почнеш бесплатно да ја проучуваш Библијата со Јеховините сведоци.

Можеби ќе те интересира и...

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Како изгледа библискиот курс што го нудат Јеховините сведоци?

За време на бесплатниот интерактивен библиски курс, можеш да го користиш кој и да било превод на Библијата. На курсот можеш да ги поканиш и членовите на твоето семејство или пријателите.