Програма за Покраинскиот собир за 2021-2022 со покраинскиот надгледник

Покажувај вера!

Програма за претпладневната и попладневната програма на Покраинскиот собир со покраинскиот надгледник.

Најди го одговорот на овие прашања

Одговорот на овие прашања ќе биде даден за време на програмата.