Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Пријатели на мирот

Пријатели на мирот

ЛУКА 10:6

Претпладне

 • 9:40 Музика

 • 9:50 Песна бр. 58 и молитва

 • 10:00 Добредојдовте, пријатели на мирот!

 • 10:15 Продолжи да ги бараш пријателите на мирот

 • 10:30 Дозволи му на Кнезот на мирот да ти помогне да ги најдеш пријателите на мирот

 • 10:55 Песна бр. 103 и известувања

 • 11:05 Пријателите на мирот се учат да не војуваат

 • 11:35 Говор за крштавање

 • 12:05 Песна бр. 79

Попладне

 • 13:20 Музика

 • 13:30 Песна бр. 76

 • 13:35 Искуства

 • 13:45 Проучување на Стражарска кула

 • 14:15 Серија предавања: Пријателите на мирот си помагаат еден на друг

  • • „Широко отворете ги своите срца“

  • • Помогни им на младите да го искористат својот потенцијал

  • • Цени ги постарите

 • 15:00 Песна бр. 57 и известувања

 • 15:10 Како пријателите на мирот го победуваат злото со добро

 • 15:55 Песна бр. 45 и молитва