Програма за Покраинскиот собир за 2022-2023 со претставник на подружницата

Пријатели на мирот

Програма за претпладневната и попладневната програма на Покраинскиот собир со претставник на подружницата.

Најди го одговорот на овие прашања

Одговорот на овие прашања ќе биде даден за време на програмата.