Програма за Покраинскиот собир за 2022-2023 со покраинскиот надгледник

Јеховиното обединето семејство

Програма за претпладневната и попладневната програма на покраинскиот собир со покраинскиот надгледник.

Најди го одговорот на овие прашања

Одговорот на овие прашања ќе биде даден за време на програмата.