Програма за Покраинскиот собир за 2021-2022 со претставник на подружницата

Зајакни си ја верата!

Програма за претпладневната и попладневната програма на Покраинскиот собир со претставник на подружницата.

Најди го одговорот на овие прашања

Овие прашања ќе бидат одговорени за време на програмата.