Xha ki përmbajtja

Xha ki dujto menuja

O Dëshmitarja e Jehovaesqe

rome (shqipëri)

Jeta dhe shërbimi ynë i krishterë—Fletëstudimi për mbledhje

Fletëstudimi për mbledhjen «Jeta dhe shërbimi» përmban programin dhe materialin e studimit për leximin javor të Biblës, si edhe një nga mbledhjet javore të Dëshmitarëve të Jehovait.

 

Avell amengje keq, akia nanai tiri çhibate.

O faqje tele isi akele çhibate: