Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Hukum

Katrangan Hukum

Copyright

© 2014 Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania, Inc. Hak cipta diayomi.

Situs Wèb iki diwetokaké lan diurusi déning Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc. (“Watchtower”). Kejaba yèn disebutaké liya, kabèh tulisan lan katrangan liyané ing situs Wèb iki duwèké Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania.

Mèrek Dagang

Adobe, logo Adobe, Acrobat, lan logo Acrobat kuwi mèrek dagangé Adobe Systems Incorporated. iTunes lan iPod kuwi mèrek dagangé Apple Inc. Kabèh mèrek dagang lan mèrek sing wis didaftaraké, kuwi duwèké sing nduwé.

Syarat Nggunakaké lan Ijin Nggunakaké Situs Wèb

Syarat Nggunakaké iki ngatur carané panjenengan nggunakaké situs Wèb iki. Yèn panjenengan nggunakaké situs Wèb iki, tegesé panjenengan setuju karo kabèh Syarat Nggunakaké iki. Yèn panjenengan ora setuju karo Syarat Nggunakaké iki utawa bagéan endi waé saka Syarat Nggunakaké iki, panjenengan ora olèh nggunakaké situs Wèb iki.

Piyé cara nggunakaké sing diolèhaké? Panjenengan olèh ndelok, download, lan nyétak bahan-bahan sing hak ciptané diayomi, contoné gambar, wacan èlèktronik, musik, poto, tulisan, vidhéo (”Konten”) saka situs Wèb iki sing tujuané kanggo digunakaké dhéwé lan ora didol, manut aturan-aturan ing ngisor iki lan ing bagéan-bagéan liyané ing Syarat Nggunakaké iki. Panjenengan ora olèh:

  • Masang Konten saka situs Wèb iki ing Internet (situs Wèb, situs file-sharing, utawa jejaring sosial);

  • Ngetokaké manèh Konten saka situs Wèb iki nganggo utawa dadi bagéan saka aplikasi software apa waé;

  • Nggawé manèh, ndhobelaké, nggawé akèh, utawa nggunakaké bahan-bahan ing situs Wèb iki kanggo didol utawa kanggo golèk dhuwit (senajan ora ngasilaké untung), klebu mbagèkaké aplikasi komputer sing dhasaré, disambungké, utawa kesambung liwat link (senajan carané statis utawa dinamis) menyang situs Wèb iki;

  • Ngaksès situs iki sing tujuané nggawé lan mbagèkaké source code, tools, utawa tèknik kanggo nglumpukaké data nganggo cara sistematis utawa otomatis (klebu kagiyatan scraping, data mining, data extraction, and data harvesting) ing utawa sing hubungané karo situs Wèb iki;

  • Nyalahgunakaké situs Wèb iki utawa layanané, contoné ngowahi utawa ngaksès situs Wèb iki utawa layanané nganggo cara sing ora disedhiyakaké langsung;

  • Nggunakaké situs Wèb iki nganggo cara apa waé sing nyebabaké, utawa isa nyebabaké, situs Wèb iki rusak, utawa gangguan sing nyebabaké situs Wèb iki ora ana utawa ora isa diaksès; utawa nganggo cara apa waé sing nglanggar hukum, ora resmi, urik, utawa mbebayani , utawa sing ana hubungané karo kagiyatan utawa tujuan sing nglanggar hukum, ora resmi, urik, utawa mbebayani;

  • Nggunakaké situs Wèb iki kanggo tujuan apa waé sing hubungané karo nawakaké

Yèn Nglanggar Syarat Nggunakaké iki

Tanpa ngowahi hak-haké Watchtower liyané ing Syarat Nggunakaké iki, yèn panjenengan nglanggar Syarat Nggunakaké iki nganggo cara apa waé, Watchtower olèh tumindak kanggo ngatasi pelanggaran kuwi, klebu njabut aksès panjenengan menyang situs Wèb iki, nglarang panjenengan ngaksès situs Wèb iki, mblokir komputer-komputer sing nggunakaké alamat IP panjenengan supaya ora isa ngaksès situs Wèb iki, ngubungi sing nyedhiyakaké layanan Internet panjenengan kanggo njaluk supaya dhèwèké mblokir aksès panjenengan menyang situs Wèb iki lan/utawa nuntut panjenengan liwat jalur hukum.

Owah-owahan

Watchtower isa ngowahi Syarat Nggunakaké kapan waé. Syarat Nggunakaké sing diowahi bakal mulai dienggo pas tanggal sing kecathet ing dokumen Syarat Nggunakaké sing wis diowahi ing situs Wèb iki. Mangga panjenengan ajeg mriksa kaca iki supaya panjenengan ngerti owah-owahan sing paling anyar.

Hukum lan Yurisdiksi

Syarat nggunakaké iki bakal diatur déning lan dingertèni manut karo hukum-hukum Negara Bagéan New York, AS, tanpa nglanggar hukum-hukum sing ana. Tumindak apa waé sing nglanggar Syarat Nggunakaké iki bakal digawa menyang pengadilan negara bagéan utawa pengadilan federal sing nduwé yurisdiksi ing Negara Bagéan New York, AS.

Keterpisahan

Yèn salah sijiné Syarat Nggunakaké iki dianggap batal, ora kanggo manèh, ora isa disahaké karo pengadilan ing yurisdiksi, syarat-syarat liyané tetep kanggo. Yèn ana syarat apa waé ing Syarat Nggunakaké iki sing ora digunakaké Watchtower, iki ora tegesé Watchtower ora nggunakaké manèh syarat iki utawa ora nduwé hak manèh nggunakaké syarat iki.

Kabèh Persetujuan

Syarat Nggunakaké iki klebu kabèh persetujuané panjenengan karo Watchtower ing bab nggunakaké situs Wèb iki, lan nggantèni kabèh persetujuan sakdurungé, sing ana hubungané karo piyé panjenengan nggunakaké situs Wèb iki.