• Gael’, Yap, Mikronesia​—Nawakké wacan Alkitab ing bank

Katrangan—Yap

  • 11.376—Penduduk
  • 30—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 379—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk