Katrangan—Tinian

  • 2.500—Penduduk
  • 14—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 179—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk