Katrangan—Saint Eustatius

  • 4.020—Penduduk
  • 30—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 134—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk