Katrangan—Saipan

  • 48.200—Penduduk
  • 217—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 3—Jemaat
  • 1 bandhing 222—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk