Katrangan—Saba

  • 1.800—Penduduk
  • 11—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 0—Jemaat
  • 1 bandhing 164—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk