Katrangan—Rodrigues

  • 42.638—Penduduk
  • 57—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 748—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk