Katrangan—Pohnpei

  • 35.981—Penduduk
  • 67—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 537—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk