Katrangan—Nevis

  • 12.000—Penduduk
  • 65—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 185—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk