Katrangan—Madeira

  • 254.368—Penduduk
  • 1.152—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 19—Jemaat
  • 1 bandhing 221—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk